Werken met Monique

Werken met Monique

Werken met mij betekent dat u een bevlogen en betrokken partner krijgt die u helpt uw ambities waar te maken. Ik voel me prettig bij het werken in teamverband. Ik ben een open boek wat betekent dat u altijd een eerlijk antwoord krijgt.

Mijn expertise ligt op het vlak van innovatieprocessen, de diffusie en adoptie van innovaties. Ik denk graag met u mee in uw vraagstukken van strategisch niveau tot concrete verander- of verduurzamingsvraagstukken voor uw organisatie, project, of de ontwikkeling van nieuwe ideeën. Daarnaast kan ik u helpen reeds ontwikkelde producten of diensten te analyseren om deze verder te optimaliseren en succesvol in de markt te implementeren.

Concreet kunt u mij inschakelen voor:

Strategie, beleid en implementatie in organisatie en projecten

Ondersteuning van innovatie- en implementatie processen

Sparringspartner voor u bij complexe vraagstukken

Workshops, brainstormsessies en seminarspreker

Ondersteuning bij verduurzamingsopgaven o.a. als Breeam Expert

Innovatie, Slimbouwen, Circulair en Duurzaam Bouwen trainingen

Benieuwd wat een samenwerking met mij u kan opleveren?

Kom langs in het Klokgebouw 273 te Eindhoven, de koffie ( en thee) staat klaar op de zesde verdieping!

Contact