slider image

Omdat je grootse dromen niet alleen kunt realiseren.

Grootse dromen en ambities realiseer je niet alleen, die maak je waar samen met energieke partners! Partners die net als jij durven te dromen en het lef hebben om hun dromen te verwezenlijken. Grote en complexe opgaven pak ik daarom samen met betrouwbare en knappe koppen uit mijn netwerk op, die, net als ik, gaan voor een topprestatie. Voor u biedt dit flexibiliteit, transparantie en een resultaat waar we allen trots op kunnen zijn.

Verschillende samenwerking initiatieven zijn uitgebloeid tot concrete partnerships onder nieuwe merken, om samen onze slagvaardigheid in de dynamische en interessante wereld te vergroten.

Off Road Innovations
De wereld is aan verandering onderhevig. Off Road Innovations helpt ondernemers de innovatie uitdagingen die in deze nieuwe wereld op hen afkomen vanuit de kern van de organisatie aan te pakken. Dit doen we door ondernemers te begeleiden bij innovatie en implementatie processen, het verzorgen van trainingen en coaching en bieden van inspiratie. Off Road Innovations is opgericht in samenwerking met Jos Lichtenberg.

Vreemde Eenden
Vreemde Eenden is een samenwerking met Cor van Litsenburg en Jos Lichtenberg met als doel disruptie te weeg brengen in de wijze van ontwikkelen, beheren en gebruiken van vastgoed. Alleen zo komen we tot gebouwen die geven in plaats van nemen, die waarde toevoegen in plaats van middelen onttrekken. Door middel van de organisatie van veranderjaren wordt op een Vreemde Eenden-wijze een thema aangepakt, met de deelnemende Vreemde Eenden eigen gemaakt om daadwerkelijk veranderingen teweeg te brengen.

STIB.2030
STIB.2030 helpt door middel van radicale aanpakken complexe opgaven realiseerbaar te maken. STIB.2030 is een Social Enterprise en een samenwerking tussen OFF Road Innovations en BLOC. 

SlimGebouwd
SlimGebouwd richt zich op de ontwikkeling van duurzame en flexibele gebouwen door toepassing van de visie van Slimbouwen in de praktijk. Dit initiatief is samen met Jos Lichtenberg opgezet, bedenker van de Slimbouwen-visie. Inmiddels zijn meer dan 100 projecten volgens deze visie gerealiseerd.