Samen werken met mij...

Aan een duurzame en toekomstbestendige wereld

Grootse dromen realiseren

U heeft grote dromen en ambities? Ik ook! En deze kun je niet alleen waarmaken. Daar heb je partners voor nodig. Grote en complexe opgaven pak ik daarom samen met betrouwbare en knappe koppen uit mijn netwerk op, die, net als ik, gaan voor een topprestatie. Voor u biedt dit flexibiliteit, transparantie en een resultaat waar we allen trots op kunnen zijn.

Vastgoed dat bij u past

Bouwen draait niet om techniek, maar om de mensen die gebruik maken van de gebouwen. Uw organisatie is dynamisch. U stimuleert uw medewerkers om het meeste uit de dag te halen. U wilt een gezonde leef en werkomgeving, een gebouw dat uw gebruik volgt en vastgoed dat niet in waarde daalt, niet zijn waarde blijft behouden, maar meer waarde levert. U bouwt een toekomst. De bouwsector dient u de middelen aan te dragen om deze toekomst te realiseren.

Dromen realiseerbaar maken

Heeft u een droom en zoekt u een weg om deze te realiseren? Ik kan u helpen uw dromen te vertalen naar een ambitie voor organisatie en uw vastgoed. Dit doe ik door middel van creativiteitssessies, een hands-on aanpak en mijn kennis met betrekking tot verandermanagement. Uw dromen hebben impact op uw omgeving. Toekomst Visie, strategie, helpen bij opstellen van de vraag naar de markt. Selectie van partijen die uw dromen gaan realiseren.

Integrator in uw team

Samenwerken, dat is iets wat je gewoon doet toch? Helaas is dat toch nog niet zo simpel. De dynamiek in projecten, iedereen zit met een dubbele agenda aan tafel en beheert de belangen van zijn of haar bedrijf. Als integrator kan ik over de grenzen van bedrijven mee denken en werken aan een opgave. Ik help de verbinding te leggen en innovatie in het team te brengen

Duurzaam Bouwen

Echt duurzaam bouwen gaat verder dan energie neutraal zijn en toepassing van duurzame materialen. Oog hebben voor de toekomst en zorgen dat de gebouwen die we vandaag realiseren, ook morgen nog waardevol zijn. Waardevol voor de omgeving, voor de gebruikers en bewoners en waardevol blijven in de vorm van materiaal. Als Slimbouwen en Breeam NL expert kan ik u helpen uw organisatie en vastgoed te verduurzamen.

Innovatie

Training en coaching

Wilt u uw personeel trainen op het gebied van duurzaam bouwen en ondernemen? Innovatie en productontwikkeling? Wilt u meer weten over onderwerpen als Slim en Circulair bouwen? Door middel van workshops, (incompany) trainingen of coaching breng ik het niveau van uw medewerkers naar een hoger niveau. In de sessies daag ik hen uit om …

Slim en Circulair

Grote en complexe projecten

U heeft grote dromen en ambities? Ik ook! En deze kun je niet alleen waarmaken. Daar heb je partners voor nodig. Grote en complexe opgaven pak ik daarom samen met betrouwbare en knappe koppen uit mijn netwerk op, die net als ik gaan voor een topprestatie. Voor u biedt dit flexibiliteit, transparantie en een resultaat waar we allen trots op kunnen zijn. Voorbeelden van mijn samenwerkingspartners zijn bijvoorbeeld: -Jos Lichtenberg -Rolf Hornes

what our clients say about us

who we worked for so far

contact us

Want to Start a New Project with Us

Your Name (required)

Your Email (required)

Link to your portfolio (optional)

Your Message