Mijn droom

Realiseren van een duurzame en toekomstbestendige (bouw) wereld

Slimme oplossingen

De wereld verandert snel. Iedere dag wordt u uitgedaagd om nieuwe ideeën en oplossingen te bedenken voor de vragen van morgen. Hiervoor zijn wendbare organisaties, met gemotiveerd personeel en gezonde, flexibele en toekomstbestendige gebouwen nodig. Ik help u graag om op duurzame wijze uw weg te vinden in deze nieuwe wereld.

Kijk hoe ik u kan helpen

Voorbij onze dromen

Er wordt in de bouw veel gesproken over hoe het anders en beter kan. Over het waarom de bouwsector niet innovatief is, of dat we toch echt de klant centraal moeten zetten. Maar waarom blijft het vaak bij praten en gaan we het niet gewoon doen? En dan niet een beetje beter, maar radicaal anders? Voor mij een reden om zelf als ondernemer aan de slag te gaan!

Mijn overdenkingen

Samen gewoon doen!

Grootse dromen en ambities realiseer je niet alleen, die maak je waar samen met energieke partners! Partners die net als jij durven te dromen en het lef hebben om hun dromen te verwezenlijken. Om deze reden ben ik mede oprichter van verschillende initiatieven, om mijn slagvaardigheid in de dynamische en interessante wereld te vergroten.

Bekijk hier de initiatieven

Ik ben Monique Donker. Nieuwsgierig, energiek, gedreven en goedlachs.

In iedere opgave werken aan een topprestatie! Dat is wat mij drijft. Ik wil bij dragen aan de realisatie van een betere wereld. Een wereld waarin de kwaliteit van leven centraal staat en de gebouwde omgeving ons ondersteunt om optimaal te kunnen laten functioneren, leven en vooral genieten.

Lees meer
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waarom werken met mij...

Gepassioneerd

Eigenzinnig

Motivator

Uitdagend